Besøg din mentale massør nu

peter ole madsen din ID lifecoach

Her kan du få en gang mental massage. I fællesskab finder vi dine ømme punkter. Derefter begynder vi at arbejde med punkterne et ad gangen, til de ikke gør ondt mere.

Det første vi skal gøre, er at få udvidet din opmærksomhed, så du selv kan se hvilke barrierer og muligheder der findes. Det kan være svært at ændre på noget du ikke er bevidst om. Det min opgave som din coach at guide dig, så du kan få øje på dine muligheder og begrænsninger.

Forudsætningen for at du kan opnå større opmærksomhed, er at du får mulighed for at slappe af og lade op. Hos mig får du de perfekte forhold til at tænke klart og åbne dine sanser.

For at du kan gøre noget ved din situation, skal vi først have stoppet nogle af dine gamle vaner og droppe det mønster, som ikke fungerer for dig. Jeg hjælper dig med at bryde dette mønster.

Når du bryder mønstret og dropper nogle af dine gamle vaner, skal du finde nye måder at gøre tingene på. Det er her du skal finde ud af hvem du nu er og hvordan du fremover skal relatere til andre.

Når du bryder ud af de gamle vaner, kræver det ofte mod og viljestyrke. Dit ego vil hele tiden søge at lede dig tilbage til det trygge og kendte. Som din coach er det min opgave at hjælpe dig til at indse, hvilke forandringer der er nødvendige og mulige.

Det kan være svært at være motiveret til at være eller gøre noget, vi ikke føler os kompetente til. For at en forandring kan finde sted, skal du lære nye kompetencer og du skal lære at rumme dine egne og andres følelser. Hvis du ikke er bange for noget inde i dig selv, har du en enorm frihed til at leve livet fuldt ud. Det er min opgave som din coach at hjælpe dig til at rumme dine følelser

For at du kan lave de nødvendige forandringer i dit liv og finde det psykiske overskud skal du finde overensstemmelse mellem dine tanker og følelser. Jeg vil hjælpe dig til at integrere de sider af dig selv, der er nødvendige for at du kan blive et helt og kreativt menneske.

Kontakt mig nu for at lave en aftale…

Eller book en tid online her på siden…

Share