Eckhardt Tolle i København

Eckhart Tolle – oplev Nuets Mester den 1. november i København

Kom til foredraget med Eckhart Tolle i København
1. november 2013 kl. 19 i Tivoli Congress Center i København.  Aftenen indledes med en meditativ koncert ved saxofon- og fløjtespilleren Praful.

eckhardtTolleEckhart Tolle er måske den om mest indflydelsesrige vestlige spirituelle lærer gennem årtier. Læs om Eckhart Tolle’s spirituelle opvågning, der løftede ham fra depression til bevidsthedens blomstring og indre frigørelse, fra at føle sig som et fremmedgjort individ til en grundlæggende samhørighed med alt levende.

I hvert menneske findes der en bevidsthedsdimension, som er langt dybere end tænkningen, forklarer Eckhart Tolle. Det er selve essensen af, hvem vi er. Vi kan kalde det for ren væren eller tilstedeværelse – eller den ubetingede bevidsthed. Gennem erkendelsen af denne bevidsthedsdimension frigøres vi for identifikationen med tanker og følelser og indser, at i vores inderste væsen er vi altid fuldkommen frie og uberørte af bevidsthedens skiftende indhold. Men denne erkendelse kan kun finde sted, når vi er totalt til stede i nuet og sindet er frigjort for al mental støj, dvs. alle tanker om fortid og fremtid.

Læs en artikel om Eckhart Tolle, klik her

Artiklen er skrevet af Svend Trier, der står for arrangementet.
Svend Trier er meditationslærer og en af pionererne herhjemme indenfor meditation

 

Klik her for at bestille din billet til Eckhart Tolle arrangementet i København
eller ring til billetnet på tlf. 70 15 65 65

**

Share

Skriv et svar