Foredrag og Informationsmøde på Drueholm

Foredrag og Informationsmøde på Drueholm
Tirsdag den15. november 2011 fra kl. 19:00 – 21:00

IDKom og hør bestseller-forfatter coach og psykoterapeut Ole Vadum Dahl holde et af sine tankevækkende og humoristiske foredrag om selvudvikling, terapi og livskunst.

På foredraget, der varer ca. 1 time, vil Ole bl.a. dele sine erfaringer om, hvad det er for ubevidste faktorer, som enten får os til at falde tilbage til gamle mønstre igen og igen, eller som giver os varige positive forandringer i vores liv.

 

Efter foredraget vil Ole og flere af underviserne fortælle om hele ID Academys brede vifte af uddannelser på Sjælland.

Du kan bl.a. blive klogere på ID Lifecoach Uddannelsen, ID Psykoterapeut-uddannelsen, ID Selvudviklingskursus, der er et intenst 1-årigt forløb i selvudvikling og ID Mentor Uddannelsen der er et spirituelt mentor træningsprogram bygget op over de 7 chakras. I det hele taget vil du få et indblik i ID konceptet som ligger til grund for alle vores uddannelser og kurser.

Du vil også have mulighed for at få svar på dine spørgsmål om kurserne, uddannelserne og visionerne bag dem, ligesom du får lejlighed til at kigge dig omkring og fornemme den fantastiske stemning på det meget smukke Drueholm.

Deltagelse er gratis.
Mødet foregår på ID Academy, Drueholm, Slimmingevej 34, 4100 Ringsted. Fra motorvejen udenom Køge er det Herfølge-frakørsel 34.
Du befinder dig herefter direkte på Slimmingevej, og Drueholm ligger på højre hånd efter ca. 5km.

Du kan tilmelde dig til mødet her…

::

Share