Om Peter Ole Madsen

Mit navn er Peter Ole Madsen.

Peter Ole Madsen POMAJeg er oprindeligt uddannet radiomekaniker, men der er ikke nogen der i dag får repareret deres radio eller TV, så jeg har været nødt til at finde andre beskæftigelser.

Fra 1993 – 2015 arbejdede jeg på Selandia Center for Erhvervsrettede Uddannelser i Slagelse, hvor jeg bl.a. havde ansvaret for implementering af Intranet og Læringsportalen.

Siden 1998 har jeg arbejdet med web-design & brugervenlighed på hjemmesider. Jeg har udviklet adskillige hjemmesider og haft ansvaret for udviklingen af flere e-læringsprogrammer. Du kan se nogle af dem på MultimediaKontorets side…

I 2003  oprettede vi vores eget firma Studio Aloe der sælger Aloe Vera produkter fra Forever Living.

I september måned 2009 besøgte jeg Drueholm for at høre Ole Vadum Dahl fortælle om uddannelsen til  Id lifecoach.
Jeg valgte så at tage den 2-årige uddannelse til ID-lifecoach på ID-Academy og i december 2011 bestod jeg den afsluttende certificering som ID-Lifecoach.

I november 2011 begyndte vi at arbejde med magnetterapi og magnetsmykker på vores hjemmeside Magnethjerte hvor vi sælger magnetsmykkerne fra ENERGETX Bingen.

I forbindelse med arbejdet både med Studio Aloe og Magnethjerte har jeg arbejdet meget med personlig udvikling og coaching.

Share