Om Peter Ole Madsen

Mit navn er Peter Ole Madsen.

Peter Ole Madsen POMAJeg er oprindeligt uddannet radiomekaniker, men der er ikke nogen der i dag får repareret deres radio eller TV, så jeg har været nødt til at finde andre beskæftigelser.

Fra 1993 – 2015 arbejdede jeg på Selandia Center for Erhvervsrettede Uddannelser i Slagelse, hvor jeg bl.a. havde ansvaret for implementering af Intranet og Læringsportalen.

Siden 1998 har jeg arbejdet med web-design & brugervenlighed på hjemmesider. Jeg har udviklet adskillige hjemmesider og haft ansvaret for udviklingen af flere e-læringsprogrammer. Du kan se nogle af dem på MultimediaKontorets side…

I 2003  oprettede vi vores eget firma Studio Aloe der sælger Aloe Vera produkter fra Forever Living.

I september måned 2009 besøgte jeg Drueholm for at høre Ole Vadum Dahl fortælle om uddannelsen til  Id lifecoach.
Jeg valgte så at tage den 2-årige uddannelse til ID-lifecoach på ID-Academy og i december 2011 bestod jeg den afluttende certificering som ID-Lifecoach.

I november 2011 begyndte vi at arbejde med magnetterapi og magnetsmykker på vores hjemmeside Magnethjerte hvor vi sælger magnetsmykkerne fra ENERGETX Bingen.

I forbindelse med arbejdet både med Studio Aloe og Magnethjerte har jeg arbejdet meget med personlig udvikling og coaching.

I juli måned 2016 valgte jeg at blive selvstændig med coaching og med vores forretninger Studio Aloe og Magnethjerte og fra nu af er jeg min egen chef. Det er en spændende oplevelse efter ca. 40 år som ansat pludselig selv at skulle tilrettelægge sin egen arbejdsdag og det er meget udfordrende.