Så blev det endelig december

Julen er den årstid hvor vi skal hygge os og være gode ved hinanden.

 
Forkæl dem du holder af med små eller store julegaver med skønhed, wellness, smykker og forkælelse.

Julegaver

Overrask dine kære med noget helt særligt her til vinter! Et udsøgt magnetsmykke fra ENERGETIX Bingen er en gave, der kommer fra hjertet, og som viser, hvor meget du værdsætter den, du forærer det til.

I år har ENERGETIX’ smykkedesignerteam blandt andet også arbejdet med temaet roséguld, som er meget oppe i tiden lige nu. Her er der noget for enhver smag og for hele familien.

Hvis du vil vide mere om smykker og magnetterapi kan du finde det på min webshop hos Energetix

Eller du kan læse mere på min hjemmeside: www.magnethjerte.dk

 

Der er noget helt specielt ved julegaver – nogle af dem kan faktisk være et skridt på vejen til bedre trivsel og en flottere krop. Ikke nok med at de spreder glæde hos modtageren  – de kan endda blive begyndelsen på en helt ny livsstil …

2007_sa_logoHos Studio Aloe mener jeg, at de fineste gaver – både dem man giver, og dem man får – er netop sådan nogle. Det er måske ikke så underligt, for Forever er jo verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Vi arbejder med kvalitetsprodukter inden for Wellness, Fitness og Beauty.

Hvis du vil se hvilke produkter jeg kan tilbyde med Aloe Vera kan du finde en masse inspiration i mit sidste nyhedsbrev her: http://www.studioaloe.com/da/newsletter/view/6014
eller du kan se meget mere på min hjemmeside på www.studioaloe.com

Ring eller send mig en mail – jeg ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Peter Ole Madsen

Share