Magnetsmykker fra Magnethjerte

magnetsmykker fra poma

Her finder du magnetsmykker, når de er smukkest

Dyk ind i verdenen med designsmykker med integrerede magneter – smukke magnetsmykker med fantastisk optisk virkning.

Eksklusive magnetsmykker af mærket ENERGETIX i et bredt sortiment
Armbånd, ringe, kæder eller øreringe – i denne shop er der et bredt sortiment af smykker til damer, herrer, teenagers og kids. Millioner af mennesker verden over har gjort gode erfaringer med ENERGETIX magnetsmykker og køber gang på gang deres smykker fra kataloget eller i vores Netbutik.
Klik her for at købe dine magnetsmykker..

Elegante magnetsmykker til hende fra Magnethjerte
Cool magnetsmykker til herrer fra Magnethjerte

    

Magnetsmykker af højeste kvalitet fra Magnethjerte
Grundene til den vedvarende succes er det eksklusive design, en god kvalitet og kostbare materialer som for eksempel ædelstål. Smykkerne indeholder kvalitative neodymmagneter, som også finder anvendelse i den såkaldte statiske magnetterapi. De integrerede magneter gør, at hvert smykke har en permanent kraft.

Nogle smykker har ekstra meget power på grund af ekstra stærke magneter, som for eksempel hjertet, kendt under navnet MagnetHeart eller Magnethjerte.

magnethjerter og wellness fra Magnethjerte

ENERGETIX står for magnetsmykker og wellness
Ud over et omfattende sortiment af magnetarmbånd, magnetøreringe og magnetkæder til mænd, kvinder og børn har ENERGETIX også et udbud af wellnessprodukter på magnetbasis i shoppen. Magnetbandager, magnetsåler, sovemaske, magnetpinde og ædelstålelementer, der giver dit vand et ekstra skud magnetkraft, samt forskellige tools til massage er ideelle accessoirer for mennesker, der sætter pris på altid at have magneternes kraft i nærheden. Et omfattende sortiment, der kombinerer de to aspekter design og wellness til en perfekt harmoni.

Klik her og køb magnethjerter og wellness produkter i Netbutikken.

Jeg er sikker på, at du også kan finde det helt rigtige smykke til dine behov i vores shop og glæde dig over virkningen af det eksklusive design over for venner og kolleger.

Kontakt mig her, for at få mere information..

::

Share